ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Τσίπρας: Διώκουν όποιον δικαστή τολμά να ερευνά τα σκάνδαλά τους

Με δεκάδες πολίτες αλλά και επαγγελματικούς φορείς και εργαζόμενους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη χθεσινή περιοδεία του στην Κεφαλονιά. Πέρα από τα ζητήματα της οικονομίας και της τραγικής κατάστασης που έχει επιφέρει στον τουρισμό, στην αγορά και την καθημερινότητα η απουσία ουσιαστικών μέτρων στήριξης, στο επίκεντρο βρέθηκαν και..
οι εξελίξεις γύρω από την Προανακριτική Επιτροπή και την προαναγγελθείσα δίωξη εις βάρος της Ελένης Τουλουπάκη.
Την αφορμή έδωσε ένας κάτοικος στο Αργοστόλι, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα της ποινικής δίωξης στην εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τη στάση του ΚΙΝ.ΑΛΛ. στην Προανακριτική. «Ντροπή. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και λυπάμαι για το ΠΑΣΟΚ, λυπάμαι για το ΚΙΝ.ΑΛΛ.» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στη Λατινική Αμερική. Εδώ έχουμε φτώχεια, κοινωνικό αποκλεισμό, σχεδόν πλήρη έλεγχο των μέσων ενημέρωσης και δικαστικά πραξικοπήματα» σχολίασε από την πλευρά του ο Αλ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Όποιον δικαστή τόλμησε να ερευνήσει τα σκάνδαλά τους τώρα τον διώκουν. Αυτά δεν γίνονται πουθενά σε ευρωπαϊκή χώρα. Θα δώσουμε αγώνα».