ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020

Εξι διευθυντές εφημερίδων στην ΕΣΗΕΑ

Συναντήσεις με διευθυντές εφημερίδων πραγματοποιούνται στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.
Στις αρχές του μήνα είχε γίνει συνάντηση με τους διευθυντές των εφημερίδων "Καθημερινή, Αλέξη Παπαχελά, "Το Βήμα" Αντώνη Καρακούση και "ΕφΣυν" Νικόλα Βουλέλη. Εκεί συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα έντυπα μέσα ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων γα το πως μπορεί να υλοποιηθούν τα μέτρα στήριξης..
των εφημερίδων.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΕΣΗΕΑ και συνάντηση με τους διευθυντές τριών αθλητικών εφημερίδων: τους Βασίλη Βέργη (livesport) Γιώργο Μαζιά (sportday), Γιάννη Χωριανόπουλο (sportime)..
Συμμετείχαν η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, η Α Αντιπρόεδρος Αρια Αγάτσα και με τηλεδιάσκεψη η β αντιπρόεδρος Αγγελική Γυπακη και το μέλος Γιώργος Βότσκαρης.Τη συνάντηση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού Π. Γερακάρης,
Οπως γράφει στο fb η Αρια Αγάτσα ( απ΄όπου και oι φωτογραφίες) συζητήθηκαν οι κοινές δράσεις για να δοθεί νέα πνοή στις αθλητικές εφημερίδες. Οι τρεις διευθυντές, πέραν των άλλων, δεσμεύτηκαν να συνδράμουν στην ημερίδα που πρόκειται να διοργανώσει η ΕΣΗΕΑ με κεντρικό θέμα τη δεοντολογια μετά τους καλοκαιρινούς μήνες.