ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Σημάδια ξυλοδαρμού φέρει ο Κώστας της Νομικής

Νέες καταγγελίες για το όργιο καταστολής στο οποίο επιδόθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά το συλλαλητήριο ενάντια στο νόμο για τις διαδηλώσεις, την Πέμπτη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, προχώρησαν σε ξυλοδαρμό νεαρού μετά τη σύλληψή του.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το prin.gr, ο Κώστας Καλαμπόκας , υποψήφιος των φετινών πανελλαδικών, φέρει..
εμφανέστατα σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια, καθώς και χτύπημα από κλομπ στο κεφάλι!
Όπως σημείωσε στο Πριν ο πατέρας του, Χρήστος Καλαμπόκας, όταν οι γονείς είδαν το παιδί τους τα ξημερώματα της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ και διαπίστωσαν το χτύπημα από κλομπ στο κεφάλι απαίτησαν από τον αξιωματικό υπηρεσίας να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αξονική εξέταση, κάτι που πραγματοποιήθηκε, ευτυχώς χωρίς να διαπιστωθούν σοβαρότερα προβλήματα.
Η όλη εικόνα του συλληφθέντα διαδηλωτή πάντως αναδεικνύει την αγριότητα με την οποία έδρασαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά το συλλαλητήριο της Πέμπτης.
Ο 18χρονος Κώστας είναι ο νεαρός που έμαθε από τον πατέρα του ότι περνά στη Νομική Αθήνας, κατά τη μεταφορά του στην Ευελπίδων.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή το πρωί, την ώρα που κατέβαινε από την κλούβα στην Ευελπίδων για να παρουσιαστεί στον ανακριτή, ο πατέρας του πρόλαβε να του φωνάξει: «Κώστα, Νομική Αθήνας πέρασες». Λίγη ώρα πριν είχαν αναρτηθεί τα αποτελέσματα των πανελλαδικών στα λύκεια και ο Κώστας είχε πάει τόσο καλά, που μπορεί να περάσει στη Νομική Αθήνας, όπως επεδίωκε. Τι ειρωνεία, την ώρα που έβγαιναν τα αποτελέσματα, με τις άδικες συλλήψεις, το κτύπημα της διαδήλωσης από τις δυνάμεις καταστολής και την μετέπειτα ταλαιπωρία, ο Κώστας αποκτούσε ποινικές εμπειρίες από πρώτο χέρι…
- δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες