ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Μικραίνει ο Μεγάλος Περίπατος

Χωρίς προηγούμενο τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων, με τη δημοτική αρχή να καταθέτει αλλαγές και τροποποιήσεις για το σχέδιο του Μεγάλου Περιπάτου με εισηγητή τον ίδιο τον δήμαρχο, Κ. Μπακογιάννη, να επιμένει σε συζήτηση επί της εισήγησης, αλλά, τελευταία στιγμή, διαπιστώνοντας ότι δεν συγκεντρώνεται η απαιτούμενη πλειοψηφία, να... αναβάλει την ψηφοφορία!
Οι αλλαγές περιείχαν πολλαπλές «εκπτώσεις» από το αρχικό σχέδιο του Μεγάλου Περιπάτου και συγκεκριμένα τη διατήρηση της ελεύθερης κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε μια σειρά δρόμους -με βασικότερες τις οδούς Ερμού και Αθηνάς- ωστόσο, με την ώρα να προχωρά και να οδηγεί ορισμένους δημοτικούς συμβούλους σε αποχώρηση, αλλά και την αντιπολίτευση να επιμένει στην κριτική της γύρω από το πώς εξελίσσεται στην πράξη ο σχεδιασμός, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι η ψηφοφορία αναβάλλεται για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο -που υπολογίζεται για τις 27 Ιουλίου- εκτός εάν προκύψει κάτι έκτακτο, οπότε το θέμα θα τεθεί σε έκτακτη συνεδρίαση, διευκρίνισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

-από ρεπορτάζ του Στέργιου Ζιαμπάκα στην Εφημερίδα των Συντακτών (ολόκληρο ΕΔΩ)