ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ακρίτα για Αδωνη: Δεν είναι παραλήρημα...

...είναι ένας συγκροτημένος δημόσιος λόγος που συνειδητα εκφράζει την ακροδεξιά ιδεολογία του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Λίγες ώρες προτού εκδώσουν οι δικαστικές αρχές την απόφαση να αφήσουν ελεύθερους τους 9 συλληφθέντες της πορείας της 9ης Ιουλίου, ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη επιτέθηκε -στο γνωστό του ύφος- τόσο στους ίδιους, αποδίδοντάς τους...
εγκληματικές ενέργειες, όσο και στις οικογένειές του, που «τους έκαναν έτσι».
«Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα και οι γονείς που τα κάναν έτσι. Αυτή την ώρα σε αυτή την κρίση πάνε και κάνουν αυτά τα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης, επιχειρώντας παράλληλα να φορτώσει ακόμη και την οικονομική κρίση στους διαδηλωτές.
Επιτέθηκε δε με σφοδρότητα και στον πατέρα του Κώστα Καλαμπόκα που πέρασε στη Νομική Αθήνας. «Πήγε ο άλλος και του είπε ότι πέρασε στη Νομική αντί να του πει ότι ντρόπιασες το σπίτι μου».
Οι αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια -και όχι μόνο- ήταν πολλές και έντονες. Πιο χαρακτηριστική αυτή της Ελενας Ακρίτα που σχολίασε στο fb:
Κακώς χαρακτηρίζεται ως ‘παραλήρημα’ η δήλωση Γεωργιαδη ότι ο νεαρός Κώστας που μπήκε στη Νομικη ‘ντρόπιασε το σπίτι του’. Ας μην ψάχνουμε ελαφρυντικα εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν είναι παραλήρημα: είναι ένας συγκροτημένος δημόσιος λόγος που συνειδητα εκφράζει την ακροδεξιά ιδεολογία του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Μην δείτε το βίντεο, θα εκνευριστείτε...