ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε Μύκονο - Πάρο

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τετάρτη 27 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα τέσσερα εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Από τα 27 κρούσματα που δηλώθηκαν σήμερα Τετάρτη, τέσσερα (4) κρούσματα εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, πέντε (5).. εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο, οκτώ (8) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, πέντε (5) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, δύο (2) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Γρεβενών, ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς κι ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Πάρου.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με το cyclades24.gr μετά τα 2 θετικά κρούσματα που είχαν εντοπιστεί το χειμώνα στη Μύκονο, ένα ακόμα κρούσμα ανακοίνωσε η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, του Κέντρου Υγείας Μυκόνου Ντίνα Σαμψούνη. Συμφωνα με ανακοίνωση την οποία απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ:
Προσήλθε στο Κ.Υ. Μυκόνου σήμερα 15/7, ασθενής ετών 73, με θετικό τεστ COVID-19, διεγνωσμένο από τον έλεγχο που πραγματοποιείται στις πύλες εισόδου της χώρας.
Εκτιμήθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας και πραγματοποιήθηκε κλινική εξέταση και εργαστηριακός έλεγχος. Ο ασθενής νοσηλεύεται στα ειδικά διαμορφωμένα ISO BOX του Κ.Υ. και του έχει χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.