ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Σε εταιρείες παραγωγής, αντί στα κανάλια, χρήματα από τη λίστα Πέτσα

Το πάρτι στα ΜΜΕ των «γαλάζιων» παιδιών με το δημόσιο χρήμα της λίστας Πέτσα -20 «ζεστά» εκατομμυριάκια καμπάνια για τον κορωνοϊό- δεν έχει τέλος. Η αυθαιρεσία με την οποία μοιράστηκαν αυτά τα 20 εκατ. ευρώ, χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, με αποκλεισμούς ανεπιθύμητων αντιπολιτευόμενων ΜΜΕ και συστηματική ενίσχυση των υμνητών της κυβέρνησης Μητσοτάκη,.. έφερε στο φως πλήθος από «παρατράγουδα» και παρατυπίες πρωτοφανείς για διαχείριση δημοσίου χρήματος.
Τελευταία περίπτωση που δείχνει το «μπάχαλο» του επιτελικού κράτους στη μοιρασιά της καμπάνιας είναι ότι έδωσε χρήματα, αντί σε κανάλια, σε... εταιρείες παραγωγής!
Σειρά τηλεοπτικών σταθμών της περιφέρειας, αρχικά ανέμεναν τα ποσά που τους αναλογούσαν, χωρίς όμως αυτά να έρχονται ποτέ. Στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες τους ενημερώθηκαν ότι τα χρήματά τους έχουν καταβληθεί όχι στις εταιρείες των καναλιών, αλλά στην εταιρεία παραγωγής με την οποία έχει συμβληθεί το κανάλι τους για να παρέχει ημερήσιο πρόγραμμα!
- από ρεπορτάζ της Αγγέλας Νταρζάνου στην Αυγή (ολόκληρο ΕΔΩ)