ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Η ΚΕΔ για τα αναδρομικά των δημοσιογράφων

Ανακοίνωση της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (ΚΕΔ):
"Αντιμέτωποι με απώλεια αναδρομικών 80 μηνών, από περικοπές συντάξεων , είναι μια μεγάλη ομάδα δημοσιογράφων, ,με τους 6 της πλειοψηφίας στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να εκδίδουν παραπλανητική ανακοίνωση για να γλυτώσουν την κατακραυγή..Έχουν συμφωνήσει με την Κυβέρνηση όπως και παλιότερα με τον Κατρούγκαλο και τους εργοδότες για τη συγκάλυψη του σκανδάλου.
Μόνο όσοι συνάδελφοι ζήτησαν υπεύθυνες οδηγίες και είχαν ΗΔΗ προσφύγει από το 2015-16 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο έχουν τη σιγουριά ότι θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους από τις περικοπές Βρούτση.
Η ΚΕΔ και η εκπρόσωπος των συνταξιούχων ενημέρωσαν από την πρώτη στιγμή ( πριν από το 2015) υπεύθυνα τους συναδέλφους .
Το αποδεικνύουν οι πρώτες θετικές αποφάσεις κατά του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ( πρώην ΤΣΠΕΑΘ) πού άρχισαν να εκδίδονται από το Νοέμβριο του 2019 για αναδρομικά και για τα δώρα.
Οι άλλοι όμως που εμπιστεύτηκαν την παρέα Αντωνιάδου- Καπάκου κινδυνεύουν να χάσουν πολλά λεφτά από περικοπές, τόκους, δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα άδειας.
Οι εκπρόσωποι της σύμπραξης Σύριζα και τριών βολεμένων κυριών στο ΔΣ μαζί με ένα δικηγόρο από τη νομική υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ, κορόιδεψαν τους συναδέλφους
Στις 2 Ιουνίου μερικές μέρες πριν βγει η απόφαση του ΣτΕ, κατέθεσαν την τελευταία στιγμή ομαδικές αγωγές που ουδείς γνωρίζει την τύχη τους. Θα εκδικαστούν όμως μετά από 4-6 χρόνια και μαζί με τις δόσεις σε βάθος πενταετίας που θέλει να κάνει η Κυβέρνηση η ιστορία μοιάζει με άπιαστο όνειρο.
Θέλουν όμως να κουκουλώσουν τις ευθύνες τους και έβγαλαν ανακοίνωση FAKE ,που διακινεί η κυρία πρόεδρος με τον δικηγόρο της, παραποιώντας την αλήθεια.
Τέτοιος εμπαιγμός δεν έχει προηγούμενο. Μόνο τους συνταξιούχους συναδέλφους ΔΕΝ σκέφτονται. 19/07/2020
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων"