ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Βαξεβάνης προς Μητσοτάκη: Ό,τι και αν κάνεις, θα είμαι παρών...

...και θα κάνω ρεπορτάζ για να καταγράψω τη θορυβώδη πτώση σου

"Ό,τι και αν κάνεις, θα είμαι παρών και θα κάνω ρεπορτάζ για να καταγράψω τη θορυβώδη πτώση σου". Αυτό είναι το «μήνυμα» που στελνει μέσω άρθρου του ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβανης στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
«O Κυριάκος Μητσοτάκης, ως γιος του πατέρα του, αποφάσισε να..
κάνει τα δικά του Ιουλιανά.
Χρησιμοποιεί όργανα της Βουλής, όπως η Προανακριτική Επιτροπή αλλά και βουλευτές του, για να οδηγήσει σε θεσμική εκτροπή. Αποφάσισε να φωνάξει δυνατά, αυτό που ψιθυρίζει καιρό τώρα, πως θέλει να ποινικοποιήσει τη δημοσιογραφία και να φιμώσει τους ενοχλητικούς δημοσιογράφους» γράφει χαρακτηριστικά ο Βαξεβάνης για να καταλήξει: «Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί συνεχώς να παράγει θέαμα, έστω δικαστικό, για να καλύπτει την ανεπάρκειά του. Μπορεί να βλέπει τον ίσκιο του όπως σχηματίζεται από τους προβολείς των καναλιών και να νομίζει πως είναι το μπόι του αλλά κάποια στιγμή οι προβολείς σβήνουν. Όσοι στράφηκαν ενάντια στη Δημοκρατία, αργά ή γρήγορα το πλήρωσαν, ο καθένας με διαφορετικό τρόπο. Την ώρα που θα συμβεί στον κύριο Μητσοτάκη, υπόσχομαι να είμαι εκεί για να καταγράφω ως ρεπορτάζ την θορυβώδη πτώση του».