ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Ραλλία Χρηστίδου: Eξώδικο στον Ψαριανό για την «υποτιμητική και σεξιστική ανάρτησή του»

Και μήνυση στον δημοσιογράφο Κλεάνθη Λοΐζο

Eξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό απέστειλε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, «για την υποτιμητική και σεξιστική ανάρτησή του» σε βάρος της, την οποία «ουσιαστικά αρνήθηκε να ανακαλέσει ή ανασκευάσει», παρά την προειδοποίησή της.
Οπως αναφέρει η Ραλλία Χρηστίδου «η συνέχεια, κι εφόσον..
ο Γρ. Ψαριανός δεν προβεί σε όλα όσα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Νόμος εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, είναι η κατάθεση αγωγής σε βάρος του για την ικανοποίηση της ηθικής μου βλάβης».
Επίσης η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κλεάνθη Λοΐζου για «την δυσφημιστική και εξυβριστική ανάρτησή του, καθώς με αποκάλεσε "τσουλί" επικαλούμενος μια φωτογραφία μου - ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ- από το βήμα της Βουλής».
Σε ανάρτησή της στο fb η Ραλλία Χρηστίδου αναφέρει:


«Όπως προανήγγειλα, δεν θα επιδεικνύω ΚΑΜΙΑ πλέον ΑΝΟΧΗ σε κάθε είδους δυσφημιστικά, προσβλητικά, σεξιστικά και εξυβριστικά σχόλια.
Η Αριστερά και οι προοδευτικές δυνάμεις αποτελούσαν ανέκαθεν στόχο των κάθε λογής φασιστοειδών. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσε και αποτελεί στόχο του κάθε "μόνιμου ιδιοκτήτη της εξουσίας".
Οι γυναίκες αποτελούμε διαχρονικά στόχο του κάθε συμπλεγματικού που δυσκολεύεται να αποδεχθεί ότι το ΦΥΛΟ ΟΥΤΕ προσδιορίζει, ΟΥΤΕ υπαγορεύει τη ΣΤΑΣΗ και την ΠΟΡΕΙΑ μας στη ζωή.
Ανεξαρτήτως αν οι παραπάνω προσωπικές επιθέσεις των "κυρίων" Λοΐζου και Ψαριανού σε βάρος μου είχαν αμιγώς πολιτικά ή αμιγώς σεξιστικά κίνητρα ή αν αποτελούσαν ένα γόνιμο συνδυασμό, η απάντησή μου είναι η ίδια:
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ!»