ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

"Καλώ τον κ. Ψαριανό να μου ζητήσει συγγνώμη"

«Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως εντός της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου. Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του», . Aυτό ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου..
με ανάρτησή της στο facebook. Συγκεκριμενα έγραψε παραθέτοντας και τις σχετικές αναρτήσεις:
"Ο πρώην Βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός επιδόθηκε για μία ακόμη φορά σε σεξιστική και εν γένει προσβλητική επίθεση κατά γυναίκας Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μετά τα αήθη σχόλια κατά της Έφης Αχτσιόγλου τον Μάϊο του 2019, χθες ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter την ΨΕΥΤΙΚΗ φωτογραφία, η οποία είναι ΠΡΟΪΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ όπως αυτό ομολογήθηκε ρητά από τον Κλ. Λοΐζο που την ανήρτησε στις 9.7.2020 και επιβεβαιώθηκε από τα ellinikahoaxes.gr την 10.7.2020, συνοδευόμενη με το ειρωνικό, περιπαικτικό και καταφρονητικό για το πρόσωπό μου σχόλιο του "Παραλλία".
Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως εντός της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου.
Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του"...
Θυμίζουμε ότι η Ραλλία Χρηστίδου είχε αντιδράσει μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου Κλ. Λοΐζου που μεταξύ άλλων την εξύβριζε σκαιότατα αναρτώντας ψεύτικη φωτογραφία στην οποία η βουλευτής εμφανίστηκε δήθεν στο βήμα της Βουλής με ανοικτό ντεκολτέ.
Η Χρηστίδου απέστειλε στον δημοσιογράφο εξώδικη διαμαρτυρία, ζητώντας όχι απλώς να κατεβάσει τη ψεύτικη φωτογραφία, αλλά και να κάνει δήλωση με την οποία θα επανορθώνει, πράγμα το οποίο τελικώς συνέβη λίγες ώρες αργότερα. (δείτε ΕΔΩ)