ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Κασιδιάρης και Μπογδάνος με τις "επιτροπές κατοίκων"

Ένταση μετά τη συγκέντρωση στην Πλ. Βικτωρίας
 
Περιορισμένης έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από την ΑΣΟΕ στην οδο Πατησίων το απόγευμα της Τετάρτης, μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης υπέρ των προσφύγων στην πλατεία Βικτωρίας.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, διμοιρία των ΜΑΤ και αστυνομικοί της ομάδας Δράσης επιτέθηκαν σε διαδηλωτές την ώρα που..
αποχωρούσαν μαζικά από την συγκέντρωση, έκαναν χρήση χημικών και κρότου λάμψης ενώ, προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές που λίγο αργότερα έγιναν συλλήψεις.
Πιο πριν στην Πλατεία Βικτωρίας είχαν συγκεντρωθεί επίσης "αγανακτισμένοι" κάτοικοι που ζητούν από τους πρόσφυγες να αποχωρήσουν από το σημείο.
Στη συγκέντρωση αυτή έδωσε το παρών το πρώην στέλεχος και υπόδικος για την εγληματική δράση της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης (νυν επικεφαλής του κόμματος "Ελληνες για την πατρίδα") ενώ εθεάθη, όπως μαρτυρά και ο φωτογραφικός φακός ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
πηγή: news247

***
H δημοσιογράφος Ελευθερία Κουμάντου έγραψε στο fb ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες:
Το υπολοιπο της αντιφασιστικής πορείας αποχωρούσε συντεταγμενα προς την ΑΣΟΕΕ με περιφρουρηση.
Ξαφνικα αποχωρησαν τα ΜΑΤ και εφόρμησαν μηχανες της ΔΡΑΣΗΣ αναιτια.

Δακρυγονα, τουλαχιστον δυο προσαγωγες. Και ξυλο. Πολυ
Edit: το ποστ ειχε ενα βιντεο με την αναιτια επιθεση της ομαδας ΔΡΑΣΗ εναντιον ομαδας διαδηλωτων που οπισθοχωρουσε με περιφρουση χωρις να επιτεθει η προκαλεσει τις αστυνομικες δυναμεις.
Το κατεβασα γιατι φαινονταν τα πρόσωπα των συλληφθεντων. Για τεχνικους λογους δεν καταφερα να βαλω το σχετικό φιλτρο. Και το αντικατεστησα με φωτο απο το βιντεο που εχουν φιλτρο. Εννοειται πως το βιντεο ειναι στη διαθεση των συλληφθεντων και των δικηγορων τους.