ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Η Μελέτη, ο Μάνεσης και οι εντολές της σεβαστής διοίκησης

Θα έχουν μαζί εκπομπή στον Alpha

Εδώ και πολύ καιρό ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει πρωινή εκπομπή στον Alpha την επόμενη σεζόν. Το πρωί της Κυριακής 12 Ιουλίου, η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την νέα εκπομπή που ετοιμάζει.
Η παρουσιάστρια, όπως..
ανακοινώθηκε, θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη 11:00 - 13:00 στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού, ενώ αρχισυντάκτη θα έχει τον Νίκο Μάνεση.
«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη. Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά, επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης.
«Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν, αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι» επισήμανε, με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη στον Νίκο Μάνεση. «Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου». - πηγή: ethnos.gr