ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Θλίψη για την κατάντια της ΕΡΤ...

Ούτε ένα πλάνο από τις διαμαρτυρίες στην Κέρκυρα 

Η μονοδιάστατη φιλοκυβερνητική ενημέρωση αναδείχθηκε για άλλη μια φορά χθες από την πλήρη απουσία κάλυψης των μαζικών κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας στον Ερημίτη στην Κέρκυρα.
Το θέμα ανέδειξε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρώην εργαζόμενη της ΕΡΤ..
εκφράζοντας τη θλίψη της για την κατάντια της Δημόσιας Τηλεόρασης και του Δελτίου Ειδήσεων.
Συγκεκριμένα έγραψε στο fb:
«Πόσο θλίβομαι!!! Για την κατάντια της ΕΡΤηλεόρασης και του Δελτίου Ειδήσεων της που επί 25 χρόνια υπηρέτησα ...
Μα ούτε μία κουβέντα; ούτε, έστω, ένα φευγαλέο πλάνο από τις πρωινές και απογευματινές κινητοποιήσεις για τον Ερημίτη;
Επιστρέφοντας από τη μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επένδυση στον Ερημίτη, είδα. από το αρχείο της ΕΡΤ, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ήθελα μέσα μου να μην επιβεβαιωθεί αυτό που φοβόμουν...Κι όμως... ουδεμία αναφορά...Παρότι οι δημοσιογράφοι ανταποκριτές έτρεχαν από το πρωί, ήταν παρόντες, η, αγαπημένη μου, ΕΡΤ δεν παρήγγειλε κανένα πλάνο, εκτός των όσων είπε ο κ. Μητσοτάκης. Δείτε το βίντεο : Φυσικό ήχο από τι είπε ο πρωθυπουργός στη σύσκεψη με τους φορείς, πώς άναψε κερί στον Αγ Σπυρίδωνα κι αγκαλιάστηκε με το Μητροπολίτη, τι είδε στο Αχίλλειο, τι είπε για την επένδυση που, κατά το δελτίο "πρόκειται για τη δημιουργία ξενοδοχείου 5 αστέρων, 40 ανεξάρτητων κατοικιών και μαρίνας 60 θέσεων ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ" και ...αυτό ήταν.
Αυτοί που έριξαν ΜΑΥΡΟ στην "κακή και αναξιόπιστη ΕΡΤ με τους χαραμοφάηδες  δημοσιογράφους" προσλαμβάνουν κάθε μέρα νέους (παρατηρείστε πόσα νέα πρόσωπα βλέπετε) και την οδηγούν στην απόλυτη απαξίωση. Άξιος ο μισθός τους!!!
Μια οφειλόμενη διόρθωση
Μόλις είδα το Δελτίο Ειδήσεων στις 3 της ΕΡΤ1 (12.7) και, όπως πάντα έκανα, οφείλω μια αναγκαία διόρθωση σε σχέση με αυτά που έγραψα χθες, τα οποία αφορούσαν το κεντρικό δελτίο στις 9. Σήμερα λοιπόν, μετά το μακροσκελές ρεπορτάζ με την ομιλία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια του Ερημίτη, σε άλλο ρεπορτάζ χωρίς σπηκαζ δημοσιογράφου ή συνεντεύξεις, με τρία μόλις πλάνα, αναφέρθηκε η παρουσιάστρια στη διαμαρτυρία κατοίκων, παρουσία των βουλευτών Σακοράφα και Αυλωνίτη.... Αποσύρω λοιπόν το "ούτε ένα πλάνο , ούτε μία αναφορά" χωρίς αυτό να σημαίνει, δυστυχώς, πως αποσύρω και την εκτίμηση μου, οτι η σημερινή τηλεόραση -το επισημαίνω τηλεόραση- της ΕΡΤ, είναι η χειρότερη που θυμάμαι.
Αυτά για να είμαι εντάξει με τη συνείδηση και τους φίλους μου
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΔΟΥΚΑΚΗ»