ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

«Ο Αλαφούζος με μισεί…»

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ απολογήθηκε σήμερα (14/7), ο Ηλίας Σπάθας. Ο πρώην διεθνής διαιτητής κατηγορείται για αλλοίωση αποτελέσματος στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0 που έγινε τον Νοέμβριο του 2014.
Ο Πειραιώτης ρέφερι δήλωσε αθώος και επιτέθηκε στον μεγαλομέτοχο του παναθηναϊκού, Γιάννη..
Αλαφούζο. Σε σημεία της απολογίας του, ο Ηλίας Σπάθας υποστήριξε:
- «Το 2014 ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη στον κ. Αλαφούζο για δηλώσεις εναντίον μου. Τιμωρήθηκε με πρόστιμο. Λίγο μετά καταθέτει στον ανακριτή και λέει για μένα. Θεωρώ ότι εκείνη τη στιγμή έχει ένα μίσος προς το πρόσωπό μου, επειδή είχε τιμωρηθεί».
-«Δεν είχα κανένα λόγο να βοηθήσω ομάδες, να χειραγωγήσω, να μπω σε οποιαδήποτε ομάδα ή συμμορία. Το 2012 ήμουν ήδη ένας από τους κορυφαίους διαιτητές, ήδη 4 χρόνια διεθνής και δύο φορές πρώτος στις βαθμολογίες».
-«Μόνο η κατάθεση του κ. Αλαφούζου υπάρχει για μένα. Προσωπικές κρίσεις για λάθη που έκανα σε κάποιον αγώνα. Κανένα άλλο στοιχείο δεν έχω σε γνώση μου».
-«Η αντιμετώπιση που είχα ως Έλληνας διαιτητής ήταν τα δημοσιεύματα που σας προσκομίζω, που με χρεώνουν στον Παναθηναϊκό, στον ΠΑΟΚ, ανάλογα που πρόσκειται η κάθε εφημερίδα».