ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Ο Τσίπρας τρολάρει το... «Κουλούρι»

Με ένα χιουμοριστικό story αποφάσισε να «απαντήσει» ο Αλέξης Τσίπρας στο άρθρο του γνωστού ιστότοπου «Το Κουλούρι», με αφορμή άρθρο με... πραταγωνιστή τον ίδιο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με χιούμορ και αυτοσαρκασμό «ανέβασε» στο Instagram ένα story στο οποίο φαίνεται να διαβάζει το άρθρο με τίτλο «Πώς διάολο βρέθηκε στα Κουφονήσια προσπαθεί να θυμηθεί τις.. τελευταίες τρεις ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας», ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Ακόμα προσπαθώ».
Δείτε το χιουμοριστικό story του Αλέξη Τσίπρα:Διαβάστε το άρθρο από το «Κουλούρι»:
«Στις μικρές Κυκλάδες εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, πίνοντας τσίπουρα σε γνωστή ταβέρνα των Κουφονησίων.
Ο πρώην πρωθυπουργός, κάθεται σκυθρωπός και προβληματισμένος στην καρέκλα του, ρωτώντας την παρέα του πότε και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί. Το μόνο που θυμάται με σιγουριά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως το Σάββατο το βράδυ κανόνισε να βγει για μπύρες με συντρόφους του στο κέντρο της Αθήνας.
Η βραδιά ωστόσο πολύ γρήγορα ξέφυγε, με τις αναμνήσεις από ένα σημείο και μετά να είναι θολές. Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο πολιτικός είναι να ξυπνάει σε γραφική παραλία του νησιού, φορώντας τα ίδια ρούχα στα οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα.
Προς το παρόν, ο κ. Τσίπρας δεν σκοπεύει να κουνηθεί, διαβάζοντας την εφημερίδα του ενώ τρώει τους μεζέδες του πίνοντας τσίπουρα, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα καταφέρει τουλάχιστον να θυμηθεί τι μέρα είναι».