ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Δεν το ’χει η κοπέλα, δεν το ’χει!..

Οταν η Δόμνα προσπάθησε να δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ... (Video)

Το πολιτικό δεν το ’χει. Εκθέτει και εκτίθεται. Θα πείτε πως συνηθισμένη η ΝΔ από το να εκτίθεται. Τι ένα παραπάνω, τι ένα παρακάτω. Εξάλλου για να είναι εκεί στη θέση της υφυπουργού Εργασίας(!!!) κάποιοι θα την προτιμούν.
Αλλά να, τη μία σου σκάει το..
«ψυχικά νοσούντες» αντιστασιακούς του αντιδικτατορικού αγώνα, την άλλη σου μιλάει για τον... εθελοντισμό στην Πίνδο
Τελευταίο επεισόδιο σήμερα η υφυπουργός Δόμνα που την έκαναν υφυπουργό και δεν το πίστευε, που μάλλον πήγε στην ΕΡΤ με την αίσθηση «δική μας είναι η ΕΡΤ».
Έλα μου που στην εκπομπή «Απευθείας» δεν ήταν ό,τι καλύτερο…
Έβαλε τα καλά της, λίγο την προφορά της από την Αγγλία, λίγο δεν κατάλαβα τι με ρωτήσατε…
Μα τις σας ρώτησαν Δόμνα;
Για αυτούς που θα κάνουν μπάρμπεκιου και θα πίνουνε μπροστά στους μουσουλμάνους πρόσφυγες.
Τι δεν καταλάβατε;
Και επειδή εσύ είσαι οικονομολόγος δεν μπορείς να απαντήσεις; Έκρυψαν τα νεύρα τους οι παρουσιαστές, ξεροκατάπιαν, ξαναρώτησαν… (Δείτε στο βίντεο: 8':57'')
Στη συνέχεια, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Χαράλαμπου Αθανασίου για τη Λέσβο (Δείτε στο βίντεο: 11'40''), ο οποίος δήλωσε ότι «υπάρχει και μία ανησυχία γιατί αλλοιώνεται ο πληθυσμός, καθώς έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι μετανάστες» και πρόσθεσε ότι το νησί κινδυνεύει να γίνει νέα Ροδόπη, η υφυπουργός απάντησε ότι «εγώ δεν πολιτεύομαι, απλά κάνω τη δουλειά μου»! (Δείτε στο βίντεο: 13'45'')
Συνέχισε αλλάζοντας θέμα και επικροτώντας την πολιτική του πρωθυπουργού, έκανε και λάθος, υποστηρίζοντας ότι σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο οι πρόσφυγες σε κάθε περιφέρεια δεν θα ξεπερνούν το ένα τοις χιλίοις. Ο κ. Πέτσας όμως έκανε λόγο για ένα τοις εκατό! (Δείτε στο βίντεο: 11'18'')
Και έτσι η συνέντευξη κύλισε και τέλειωσε με ένα «Ουφ»…
Όσο και να την προβάλουν μπας και της φτιάξουν το προφίλ, μπας και «απαντήσουν» στην Έφη Αχτσιόγλου, το αφελές νεοφιλελεύθερο απολιτίκ δεν τραβάει...
Πολλά τα βαρίδια στη ΝΔ, πέραν της τοξικότητας του ταξικού…

- πηγή: documentonews