ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Αθρόα συμμετοχή στα σεμινάρια της ΕΣΗΕΑ για τα Νέα Μέσα

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι συμμετοχές και στον Γ’ κύκλο

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος στον Γ’ κύκλο των σεμιναρίων της ΕΣΗΕΑ για τα Νέα Μέσα ξεπέρασε, για άλλη μια φορά, τις προσδοκίες, με τις συμμετοχές να υπερβαίνουν τις 150, επιβεβαιώνοντας το αμείωτο ενδιαφέρον του κλάδου για θέματα ψηφιακής δημοσιογραφίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, λόγω.. του μεγάλου ενδιαφέροντος των μελών, θα εξετάσει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ακόμη κύκλου του σεμιναρίου με την ίδια θεματολογία.
Υπενθυμίζεται, ότι η συμμετοχή των μελών στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Με την ολοκλήρωσή του, θα χορηγηθούν στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα το παρακολουθήσουν ανελλιπώς, βεβαιώσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου Quality Training Label (QTL επιπέδου Advanced) της «ACTA, Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους εισηγητές, που προσφέρθηκαν να διδάξουν αφιλοκερδώς, αλλά και όσους στηρίζουν εμπράκτως με τη συμμετοχή τους τη σχετική πρωτοβουλία. Η αθρόα συμμετοχή στα σεμινάρια καταδεικνύει την ορθότητα της επιλογής για διαρκή επιμόρφωση των μελών και γίνεται αφετηρία για τη συνέχιση της προσπάθειας.