ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Στο «Λοκάλι» στου Ψυρρή ο Τσίπρας με τους βουλευτές του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο μπαρ «Λοκάλι» στου Ψυρρή, κοντά στην Κουμουνδούρου, κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας χθες βράδυ τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για ένα ποτό.

Σε χαλαρό κλίμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε selfie με τους βουλευτές και τους κάλεσε να αναλάβουν πρωτοβουλίες στις περιφέρειές τους για εγγραφή μελών στην πλατφόρμα isyriza.gr με..
στόχο τη διεύρυνση του κόμματος.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από όλα τα πηγαδάκια που είχαν σχηματίσει οι βουλευτές. και συζήτησε μαζί τους για τα θέματα της επικαιρότητας ενώ τη συζήτηση μονοπώλησαν οι παλινωδίες της ΝΔ στο προσφυγικό και η υποκριτική στάση που υιοθέτησε προεκλογικά, η οποία την έχει φέρει σήμερα αντιμέτωπη με αντιδράσεις από γαλάζιους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ανά την επικράτεια.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στο επερχόμενο φορολογικό νομοσχέδιο και τον προϋπολογισμό, καθώς από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες διαψεύδονται μία προς μία οι υποσχέσεις της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη για ελαφρύνσεις στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα και τη μεσαία τάξη.




tsipras4
tsipras6
tsipras7
tsipras8
tsipras10
tsipras9
tsipras11