ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Από τα χαράματα στο Open o γ.γ. του ΚΚΕ

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» με τους Άκη Παυλόπουλο, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννη Σαραντάκο την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, στο OPEN. Ο γ.γ του ΚΚΕ παρεμβαίνει για όλα τα κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας στην πολιτική, την οικονομία και..
την κοινωνία.
***
Απόψε στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται την Κάτια Δανδουλάκη σε μία διαφορετική συνέντευξη.H γνωστή ηθοποιός μιλά για τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τον γάμο της με τον Μάριο Πλωρίτη, τους ρόλους που σημάδεψαν την καριέρα της και τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».
***
Νέα συνεργάτιδα του γραφείου Τύπου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδια για θέματα Χωροταξίας και Περιβάλλοντος είναι η δημοσιογράφος Μάρθα Λεκκάκου.
***
Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης ο ΣΚΑΪ τη βδομάδα 28/10/- 03/11/2019 με ποσοστό 17,2% στο σύνολο του κοινού. Δεύτερος ο ΑΝΤ1 με 16,4% και σταθερά τρίτο το Star με 12,5%, ενώ παραμένει στην τέταρτη θέση ο Alpha με 11,7%. Στο 8% το Open, με 4,8% η ΕΡΤ1 με 1,9%, η ΕΡΤ2, με 1,8% η ΕΡΤ Sports και με 1,7% η ΕΡΤ3
***
Με δύο προσθήκες ολοκληρώνονται οι αλλαγές στο νέο πρόγραμμα του ΘΕΜΑ 104.6. Από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, ο δημοσιογράφος Τάκης Σπηλιόπουλος θα παρουσιάζει, το βραδινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του σταθμού, ενώ ο ραδιοφωνικός παραγωγός και standup comedian Κώστας Παπαγεωργίου αναλαμβάνει τη ζώνη 10 με 12 τα μεσάνυχτα.
***
Με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από το θάνατο του Ανδρέα Κάλβου στις 3 Νοεμβρίου 1869, ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές του 19ου αιώνα, το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr/news/arxeio-afierwmata/ τα δύο μέρη της εκπομπής «Εποχές και συγγραφείς – Ανδρέας Κάλβος», στην οποία επιχειρείται να σκιαγραφηθεί το πορτρέτο του ποιητή των «Ωδών», παράλληλα με τα ιστορικά γεγονότα της εποχής του.