ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Ο Χατζηνικολάου «βλέπει» Mega

Δεν έχει εκφραστεί ακόμα επισήμως η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ονομασία του τηλεοπτικού καναλιού του, αν θα είναι Open ή Mega. Άγνοια υπάρχει (τουλάχιστον ως το απόγευμα της Δευτέρας) και μεταξύ των εργαζομένων στο κανάλι, οι οποίοι περιμένουν να μάθουν αν κάτι αλλάξει στον σχεδιασμό μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην τηλεοπτική αγορά και το αποτέλεσμα του πλειστηριασμού για την απόκτηση της ταινιοθήκης..
και του σήματος του Mega.
Οι εκτιμήσεις –μπορεί και η λογική– οδηγούν στην επικράτηση της ονομασίας του Μεγάλου Καναλιού. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο δημοσιογράφος που έχει μιλήσει πολύ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς έχει πάρει από αυτόν τις μεγαλύτερες συνεντεύξεις, εκτίμησε ότι ο νέος τηλεοπτικός σταθμός είναι «λίαν πιθανώς να έχει το ιστορικό όνομα του Mega». «Αυτό είναι το πιθανότερο να συμβεί», είπε επαναλαμβάνοντας την εκτίμησή του.
Η εκκρεμότητα ως προς την ονομασία, έρχεται την στιγμή που οι προετοιμασίες είχαν μπει με πυρετώδη ρυθμό στο τελευταίο στάδιο (και έτσι συνεχίζονται), ενώ είχαν προχωρήσει στο υπόγειο του κτιρίου της Συγγρού, εργασίες για την επέκταση του στούντιο και τη μεταφορά γραφείων που υπήρχαν εκεί, στον δεύτερο όροφο όπου στεγάζονται τα υπόλοιπα τμήματα του καναλιού, αλλά και οι δύο εφημερίδες του Ομίλου, Τα Νέα και Το Βήμα.
- από το το μπλογκ του Harddog