ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

- Μην το κάνουμε Σκάι!

H γραμμή του ONE (MEGA) και ο ρόλος του Λ.  Χαραλαμπόπουλου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παίζει με όποια μπάλα θέλει. Και αν ακόμα του λείπει κάτι από την τηλεοπτική του συλλογή, η Nova λόγου χάρη, πιθανότατα θα το πάρει –θέμα χρόνου είναι. Λοιπόν, ποια μπάλα θα ρίξει στον μιντιακό γήπεδο; Mega ή One; Μήπως το Mega-One, δηλ. σε κοινό τίτλο; Δύσκολο! Η.. πρόκληση να κρατήσει το δημοφιλέστατο μπραντ του Μεγάλου Καναλιού είναι ισχυρή. Το πρώτο «καράβι» της ιδιωτικής τηλεόρασης πήγαινε στον καιρό τής κρίσης του ακυβέρνητο, και με σβηστές μηχανές, χωρίς φρέσκες παραγωγές αλλά μόνο με προγράμματα αρχείου, και έπιανε νούμερα τηλεθέασης που πλησίαζαν εκείνα που είχαν κανάλια με όλες τις στροφές στις μηχανές τους.
Η πρώτη διαρροή για έναρξη του προγράμματος του One στις 11 Νοεμβρίου, ανατράπηκε από πληροφορίες που θέλουν το κανάλι του πανίσχυρου εφοπλιστή και μιντιάρχη να αρχίζει αργότερα, είτε ως One είτε ως Mega, η πιθανότητα του οποίου είναι ισχυρή και οι προβλέψεις στελεχών της μιντιακής αγοράς (όπως του Νίκου Χατζηνικολάου, για παράδειγμα) αναφέρουν ότι πιθανότερο είναι να βγει το κανάλι με την ονομασία του Mega.
- διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ του Harddog EΔΩ