ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ο ΑΝΤ1 επεκτείνει τη συνεργασία του με το VICE

Έχοντας ισχυρή παρουσία στον χώρο των media διεθνώς, ο Όμιλος ANTENNA προχωρά σε μια ιδιαιτέρως σημαντική κίνηση, η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην, ήδη, δυναμική πορεία του εκτός των ελληνικών συνόρων. Επεκτείνει την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του με το VICE MediaGroup, εξαπλώνεται σε άλλες 26 χώρες και εδραιώνεται ως ένας από τους πιο ισχυρούς «παίκτες» στην..
νοτιοανατολική Ευρώπη. Στόχος, είναι η επέκταση σε νέες αγορές και η διανομή του βραβευμένου περιεχομένου του VICE σε αυτές, μέσω του δικτύου του ΑΝΤΕΝΝΑ.
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι μέτοχος του παγκόσμιου ομίλου Vice αρκετά χρόνια. Το 2014 ξεκίνησε η έναρξη της λειτουργίας του VICE Greece στην Ελλάδα. Αυτό το τοπικό περιεχόμενο κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από σημαντικές ειδήσεις. To 2016 η συνεργασία επεκτάθηκε στην Σερβία και Ρουμανία.
Το VICE είναι ο αμερικάνικος κολοσσός ΜΜΕ με την μεγαλύτερη επιρροή στους νέους παγκοσμίως. Ξεκίνησε το 1994 και πλέον δραστηριοποιείται σε πάνω από 35 χώρες, με πρόσβαση σε 300 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μήνα στην τηλεόραση, την κινητή τηλεφωνία, τον κινηματογράφο και τα Social media. Παράγει 1500 θέματα κάθε μέρα. Το 2019 είχε 19 υποψηφιότητες για Emmy και κέρδισε τα 6. Αυτή τη στιγμή έχει 112 νέες τηλεοπτικές παραγωγές σε εξέλιξη στα Vice studio.
Ο Θοδωρής Κυριακού, Chairman of ΑΝΤΕΝΝΑ Group, τόνισε: «Η συνεργασία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ με το VICE είναι εδραιωμένη με πολύ γερές βάσεις και έχει, ήδη, δώσει το επιτυχημένο στίγμα της. Η επέκτασή της είναι στρατηγικής σημασίας γιατί είναι ένα σημαντικό κομμάτι της αναπτυξιακής πολιτικής μας στο εξωτερικό. Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, δίπλα σε κάθε εγχείρημα που οδηγεί δημιουργικά προς το μέλλον».