ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Η Ντόρα «αδειάζει» Κυρανάκηδες για τo... μπάρμπεκιου

Σαφείς αποστάσεις από τις τοποθετήσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη και του Θάνου Πλεύρη σχετικά με το κάλεσμα των «Ενωμένων Μακεδόνων» σε «μπάρμπεκιου» με «άφθονο χοιρινό κρέας», έξω από το hotspot στα Διαβατά, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η αντιπαράθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη με το βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη (ΕΔΩ)..
για το ρατσιστικό κάλεσμα σε πάρτι μπάρμπεκιου χοιρινού με αλκοόλ μπροστά σε δομή μουσουλμάνων μεταναστών, προκάλεσε και την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη.
«Μια ανύπαρκτη οργάνωση, η οποία ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας, δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους. Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύνατο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ή δεν το μαθαίνεις ποτέ. Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπο και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις», δήλωσε μιλώντας στον Alpha η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Έγινε μια κομματική αντιπαράθεση. Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές, πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν. Ο κ. Γιαννούλης το έφερε στη Βουλή με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και βγήκαν οι βουλευτές να αντικρούσουν κομματικά. Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς», τόνισε στη συνέχεια.