ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ενώπιος Ενωπίω με την Μαρία Σάκκαρη

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια μιλά για την πορεία της προς την κορυφή, την προσωπική της ζωή, την οικογένειά της αλλά και για τον Στέφανο Τσιτσιπά. «Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:45, στον ΑΝΤ1. O δημοσιογράφος ανέβασε και σχετική φωτογραφία στα σόσιαλ μίντια με την τενίστρια..
***
Στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 18 Oκτωβρίου 2019 και ώρα 20:30, η Χορωδία της ΕΡΤ θα παρουσιάσει έργα των Εκτόρ Μπερλιόζ, Γκαμπριέλ Φωρέ, Εμίλ Φον Ρέζνιτσεκ, Γιόζεφ Ράινμπεργκερ, Ερίκ Σατί, Σάμουελ Μπάρμπερ, Άαρον Κόπλαντ και Νίκου Ξανθούλη. Ο ρομαντισμός και ο νεορομαντισμός σε μινιατούρες Γερμανών, Γάλλων, Ελλήνων και Αμερικανών συνθετών.
***
Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 από τις 19:00 ώς τις 21:00, στην εκπομπή «Με τα πόδια μέχρι την αλήθεια», η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χριστακάκη συζητούν στο στούντιο του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΑ με τη Φωτεινή Τσαλίκογλου τις «Παράξενες ιστορίες της κυρία Φη».
***
Στην σπουδαία στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση
του ΣΚΑΪ. Ένα μουσικό ταξίδι με διαχρονικά ακούσματα με τους: Θέμη Αδαμαντίδη, Κώστα Καραφώτη, Δέσποινα Ολυμπίου, ΖωήΠαπαδοπούλου, Βασίλη Προδρόμου, Χάρη Μακρή και Ηρακλή Φάμελο.
***

Με αφιέρωμα στην εξαιρετική δραματική σειρά «Sorelle/Αδελφές»,  παραγωγής RAI, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση». Μια δυνατή ιστορία, με έντονο συναίσθημα και μυστήριο και πρωταγωνίστριες τρεις δυναμικές γοητευτικές γυναίκες, θα απολαύσουν οι τηλεθεατές της σειράς, που διαδραματίζεται στην υπέροχη πόλη Ματέρα της Νότιας Ιταλίας και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 22:00.
***
Τον παλμό και τη δράση μιας από τις κορυφαίες αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις, του 37ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας (10/11), καθώς και τους αγώνες και τις εκδηλώσεις που τον πλαισιώνουν, μεταφέρει σε όλο τον κόσμο η ΕΡΤ, τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports, ραδιοφωνικά από την ΕΡΑσπορ και διαδικτυακά απ’ όλα τα ψηφιακά μέσα της. Φέτος, για πρώτη φορά, η ΕΡΤ συμμετέχει στον Μαραθώνιο με 50μελή ομάδα στους αγώνες δρόμου 5χλμ., 10χλμ. και στον Μαραθώνιο Δρόμο.