ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

«Καραμπόλες» στον ΣΚΑΪ λόγω ριάλιτι

Αλλάζει ο προγραμματισμός - Κόβονται τα τηλεπαιχνίδια Λιάγκα και Τανιμανίδη

Εγκαταλείποντας στην παρούσα φάση τη στοχοπροσήλωση στη μυθοπλασία, ο ΣΚΑΪ αλλάζει ρότα και επενδύει στο δεύτερο μισό της σεζόν σε μια τυπολογία προγράμματος που του έχει χαρίσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης κατά το παρελθόν. Τα ριάλιτι. Ακόμη όμως και σε αυτά δημιουργούνται ..
«καραμπόλες».
Το «My Style Rocks», που ήταν να βγει τον Νοέμβριο, μετατίθεται για λίγο αργότερα, τον Ιανουάριο, αντικαθιστώντας στην απογευματινή ζώνη το «Quess My Age» και το «Boom» που μέχρι τα Χριστούγεννα ολοκληρώνουν τον κύκλο τους. Τα επικρατέστερα ονόματα που ακούγονται για την παρουσίαση είναι αυτά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ευαγγελίας Αραβανή, ενώ προστέθηκε και αυτό της Δούκισσας Νομικού που έχει μικρότερες πιθανότητες. Στην κριτική επιτροπή θεωρείται σχεδόν βέβαιη η παρουσία του Στέλιου Κουδουνάρη, ενώ έχουν συζητήσει ο Λάκης Γαβαλάς και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Πρόταση έγινε και στην Τζένη Μπαλατσινού, την οποία δεν αποδέχθηκε, αλλά και στην Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Εθνος», θέλησε να είναι, αλλά της επιβλήθηκε απαγορευτικό από τον Alpha λόγω της συμμετοχής της στη σειρά «Σπίτι είναι».
Το ριάλιτι θα έχει και βραδινό Gala και εκεί έρχεται η πρώτη καραμπόλα που πετά τον «Αγρότη» έξω από το πρόγραμμα, αφήνοντας παράλληλα την Ελένη Τσολάκη χωρίς ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας. Το συγκεκριμένο ριάλιτι πηγαίνει για την επόμενη σεζόν, όπως και το «Masked Singer». Το βαρύ πυροβολικό του σταθμού, με το οποίο στοχεύει στην ανάκαμψη των ποσοστών στην prime time, είναι το «Big Brother». Αν και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα ακούστηκε έντονα, ο ίδιος το διέψευσε από τον «αέρα» της εκπομπής του «Μεσημέρι».
Αντιθέτως, είναι υποψήφιος για την παρουσίαση του «Μεγάλου Αδελφού» ο Σάκης Τανιμανίδης. Όσον αφορά τους συμμετέχοντες, δεν θα υπάρχουν celebrities, χωρίς αυτό να αποκλείει αναγνωρίσιμα πρόσωπα, όπως για παράδειγμα πρώην παίκτες του «Power of Love».

- από ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «TV Εθνος»