ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ο πρόεδρος είναι ενοχλημένος με τις δηλώσεις σου...

Η σπουδή του νεαρού βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη, όχι μόνο να απαντήσει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη όταν ο τελευταίος κατήγγειλε τα προκλητικά «μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ» έξω από δομές φιλοξενίας προσφύγων, εν προκειμένω στα Διαβατά, αλλά να φανεί και ότι τα υιοθετεί κιόλας, με αναρτήσεις του και στα social media, προκάλεσαν αμηχανία και..
προβληματισμό στην κυβέρνηση. Σε βαθμό μάλιστα να αναφέρεται ενόχληση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είδε ξαφνικά να δημιουργείται θέμα εκ του μη όντος.
Ο Πρωθυπουργός επέστρεψε αργά το βράδυ της Τρίτης από τη Σανγκάη και νωρίς το πρωί της Τετάρτης είχε τον γνωστό «πρωινό καφέ» με το επιτελείο του για την προετοιμασία της σύσκεψης για το Μεταναστευτικό. Εκεί αναφέρθηκαν και οι δηλώσεις του κ. Κυρανάκη.
Οπως ανέφερε ο «Βηματοδότης», το επόμενο που έγινε ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας να τηλεφωνήσει στον βουλευτή του Νότιου Τομέα Αθηνών, λέγοντάς του ότι «ο πρόεδρος είναι ενοχλημένος με τις δηλώσεις σου περί χοιρινού». Ο ίδιος ο κ. Πέτσας είχε τοποθετηθεί δημοσίως, με εμφάνισή του στον ΑΝΤ1 το ίδιο πρωί, επικρίνοντας τη συμπεριφορά του κ. Κυρανάκη χαρακτηρίζοντας «άστοχο ό,τι ρίχνει λάδι στη φωτιά». Και λίγο αργότερα η Ντόρα Μπακογιάννη άδειαζε μεγαλοπρεπώς τον νεαρό βουλευτή, όπως και τα προαναγγελθέντα μπάρμπεκιου στα Διαβατά, με μια συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του Alpha.
Πηγή: Protagon.gr