ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

«Προσευχόμουν να μην υπάρχει το Φως»!

 Πέθανε η Ειρήνη Νικολαΐδου

Η Ειρήνη Νικολαΐδου, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου, ήταν «η γυναίκα πίσω από τον άνδρα» και μαζί με τον Θεόδωρο Νικολαΐδη αποτέλεσαν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο δίδυμο: εκείνος το απόλυτο αφεντικό στον δημοσιογραφικό τομέα και εκείνη τη γενική ευθύνη στα οικονομικά και οργανωτικά, όμως πάντα διακριτικά και χωρίς να παρακάμπτει τον εκδότη και διευθυντή της ιστορικής εφημερίδας.
Ο Θεόδωρος και η Ειρήνη, που μαζί σφράγισαν τις σελίδες της ιστορίας του Φωτός, απέκτησαν δύο κόρες, τη Μαρία και την Όλγα, που αναμίχθηκαν..
ενεργά, και από διαφορετικά πόστα, στην έκδοση. Ο Θεόδωρος Νικολαΐδης, θέλοντας να τιμήσει τη σύζυγό του, και ενώ εκείνη δεν μετείχε από καιρό στα της έκδοσης μένοντας αναγκαστικά μακριά από την εφημερίδα, δημοσίευσε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, στη θέση του βασικού θέματος, μεγάλη νεανική φωτογραφία της Ειρήνης Νικολαΐδου που κυριαρχούσε στην πρώτη σελίδα.
- περισσότερα στο Harddog (ΕΔΩ

«Αντίο, κυρία Ειρήνη» / Φως των Σπορ, το σημερινό πρωτοσέλιδο