ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Σπίτι του

Ο Antenna φροντίζει εκτός από τον καιρό, να μας ενημερώνει και για τα κύματα των μεταναστών που μας χτυπούν από τα ανατολικά, όπως ακριβώς οι αέρηδες και οι βροχές της κακοκαιρίας.
Τον συγκεκριμένο ρόλο ανέλαβε ο Τάσος Αρνιακός, μετεωρολόγος του Antenna, ο οποίος με χαμόγελο σήμερα, μας ενημέρωσε πως: «Στο έλεος των νοτιάδων θα συνεχίσει να βρίσκεται η χώρα μας και τις..
επόμενες ημέρες, γεγονός που συνεπάγεται συννεφιές, υγρασία, βροχές, καταιγίδες και υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες, κυρίως στα δυτικά. Σε επαναλαμβανόμενα κύματα, όπως ακριβώς τα κύματα των προσφύγων που δεχόμαστε από τα ανατολικά. Μεταξύ δύο πυρών δηλαδή».
Ίσως να πρέπει κάποιος από τον Antenna να επισημάνει στον κ. Αρνιακό ότι από τις βροχές και τον άνεμο, μπορούμε να προστατευθούμε. Απέναντι στο ρατσιστικό «χιούμορ» του συνεργάτη τους, είμαστε ανυπεράσπιστοι. Σε άλλη χώρα, ο κ. Αρνιακός θα είχε πάει ήδη σπίτι του.
Δημήτρης Τερζής / ΕφΣυν