ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Ανδρεoπαπανδρεϊκοί στην ΕΣΗΕΑ

Πραγματοποιήθηκε τις 3 Νοέμβρη 2019 η εναρκτήρια εκδήλωση διαλόγου, για την επικαιρότητα και διαχρονικότητα της πολιτικής παρακαταθήκης του Ανδρέα Παπανδρέου. Στην εκδήλωση που έγινε σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, συμμετείχαν πρώην βουλευτές και στελέχη του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου από το «Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου»:
"Αποφασίστηκε να επαναφερθεί..
άμεσα, οργανωτικά και ιδεολογικά, η πολιτική γραμμή του Ανδρέα, προτού ο ελληνισμός υποστεί εθνικές συμφορές.
Οι πρωταγωνιστές ξεκαθάρισαν ότι, πρόκειται για μια συλλογική πρωτοβουλία, ισότιμων συμμετεχόντων, δίχως καμία αρχηγοκεντρική νοοτροπία.
Αποφασίστηκε η συγκρότηση συνδέσμων και ομάδων διαλόγου, που θα συζητήσουν τις εισηγήσεις σε συσκέψεις στελεχών σε όλη την Ελλάδα. Η πρωτοβουλία έθεσε τα θεμέλια της σύστασης ενός μεγάλου Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος, εμπνεόμενου από τον Ανδρέα Παπανδρέου και την αντιστασιακή ιδεολογία του.
Ο νέος σχηματισμός φιλοδοξεί να ανοίξει ιδεολογικό μέτωπο με τις εθνομηδενιστικές ομάδες που κυριαρχούν στο ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν φέρει σε αδιέξοδο την κεντροαριστερά.
Η πρωτοβουλία συνεχίζεται και επιδιώκει να αποκτήσει οργανωτικά χαρακτηριστικά και να εμφανιστεί με κινηματική δράση."