ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Αρθρογράφος του Elle μήνυσε τον Τραμπ για δυσφήμιση

Η αρθρογράφος Ε. Τζιν Κάρολ του περιοδικού Elle κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ ότι τη βίασε πριν από 23 χρόνια σε πολυκατάστημα στη Νέα Υόρκη και μήνυσε τον Αμερικανό πρόεδρο για συκοφαντική δυσφήμιση τις δηλώσεις που έκανε τον Ιούνιο, όπου αρνήθηκε ότι η επίθεση διεπράχθη, ενώ επέκρινε την καταγγέλλουσα που υποστήριξε κάτι τέτοιο. Η Ε.Τζιν Κάρολ αναφέρει..
στην αγωγή που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Μανχάταν ότι ο Τραμπ είπε ψέματα σχετικά με την επίθεση και «κηλίδωσε την ακεραιότητά της, την τιμιότητά της και την αξιοπρέπειά της» επινοώντας ένα «πλήθος σχετικών ψεμάτων» για να εξηγήσει ότι εκείνη θα σκαρφιζόταν το περιστατικό.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Στέφανι Γκρίσαμ είπε στην Washington Post ότι η «μήνυση είναι ασήμαντη και η ιστορία απάτη, όπως ακριβώς η συγγραφέας».
«Κανένας άνθρωπος σε αυτή τη χώρα δεν μπορεί να βρίσκεται πάνω από τον νόμο, περιλαμβανομένου του προέδρου» τονίζει η Κάρολ σε μια ανακοίνωση, που εστάλη από τους δικηγόρους της.