ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ζητούν εξαίρεση 4 μελών της προανακριτικής

Aίτημα εξαίρεσης τεσσάρων μελών της προανακριτικής επιτροπής θα ζητήσει η πλευρά Παπαγγελόπουλου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Δημήτρης Τσοβόλας στον Alpha 98,9 το πρωί της Πέμπτης.
«Η απόφαση για εξαίρεση Πολάκη – Τζανακόπουλου είναι αυθαίρετη, παράνομη και θα οδηγήσει σε ακύρωση της διαδικασίας. Δεν είναι δυνατόν η επιτροπή που λειτουργεί..
ως εισαγγελέας να κάνει αίτηση εξαίρεσης των μελών της και να αποφασίζει η ίδια που κάνει την αίτηση.  Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα για να μην προχωρήσει η διαδικασία», δήλωσε ο συνήγορος του κ. Παπαγγελόπουλου.
Για τις αιτήσεις εξαίρεσης που αναμένεται ότι θα κατατεθούν: «Αν ο Τζανακόπουλος και ο Πολάκης πρέπει να εξαιρεθούν τότε τι πρέπει να γίνει με τους Πλεύρη, Κεγκέρογλου, Κυρανάκη και Καραγκούνη, που έχουν βγει υπέρ της παραπομπής και ότι υπάρχει σκάνδαλο.
"Θα ζητήσουμε την ανάκληση της απόφασης αυτής, αν θέλουν να προχωρήσει η διαδικασία. Αλλιώς με ευθύνη της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ θα ακυρωθεί η διαδικασία, γιατί με την αίτηση που κάναμε εμείς και προειδοποιούμε, όταν η διαδικασία προχωρήσει, αν προχωρήσει, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας θα πάει στην Ολομέλεια της Βουλής, θα παραπεμφθεί σε ειδικό δικαστήριο, τότε που θα συγκροτηθεί δικαστικό συμβούλιο, θα ζητήσουμε αίτηση ακυρότητας όλης της διαδικασίας. Το λέμε από τώρα για να μην πουν ότι εμείς πάμε να αποφύγουμε τη διαδικασία».