ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Αρθρογράφος στο liberal και διορισμένος στον Πικραμμένο

Ο αρθρογράφος του liberal και της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» Ανδρέας Ζαμπούκας διορίστηκε με την ιδιότητα του συνεργάτη στο ιδιαίτερο γραφείο του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου.
Όπως αναφέρεται στο υπ΄ αριθμ. 925/4.11.2019 φύλλο (τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ.) της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, σύμφωνα με την 104/29.10.2019 απόφαση του..
αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, «διορίζεται ο Ανδρέας Ζαμπούκας του Δημητρίου σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας».
Σε πρόσφατο άρθρο του ο Α. Ζαμπούκας ασχολείται με το ρατσιστικό μπάρμπεκιου των «Ενωμένων Μακεδόνων» αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«(...) Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ξέρουν όλοι οι νεόκοποι «υπερασπιστές» των απανταχού αδυνάτων ότι στον δυτικό κόσμο και ειδικά στην Ευρώπη, ματώσαμε για να μπορούμε να κάνουμε μπάρμπεκιου όπου θέλουμε. Με όποιο κρέας θέλουμε. Με όποια παρέα θέλουμε. Και η μόνη δέσμευση που έχουμε είναι να προσέξουμε μην βάλουμε φωτιά στο δάσος η μην ενοχλήσουμε με την τσίκνα τον γείτονά μας. Δηλαδή για καθαρά περιβαλλοντικούς ή αισθητικούς λόγους. Όχι για θρησκευτικούς ή ιδεολογικούς.(...)»