ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Αγριος καβγάς Ελένας Ακρίτα - Αφροδίτης Μάνου στα σόσιαλ μίντια

Αγριος καβγάς ξέσπασε στα σόσιαλ μίντια ανάμεσα στην Αφροδίτη Μάνου και την  Ελενα Ακρίτα με αφορμή ανάρτηση της πρώτης που χλευάζει τα όσα έγραψε γνωστός συνθέτης στο fb για τις παρελάσεις.
Η Ελενα Ακρίτα έσπευσε να παρέμβει σχολιάζοντας (εύστοχα) την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου:
Ένα έξοχο κείμενο του συνθέτη
Themis Karamouratidis αποφάσισε να χλευάσει η κυρία Αφροδίτη Μάνου. Και το έκανε με το ερεβώδες εθνικιστικό language που χρησιμοποιεί προσφάτως. Δεν είχε καν την ευπρέπεια να κατονομάσει τον κ. Καραμουρατίδη - όπως δεν είχε την στοιχειώδη τσίπα να αναδημοσιεύσει ολόκληρη την ανάρτηση του για να την κρίνουν οι αναγνώστες. Καθυβρίζει ένα κείμενο το οποίο αποσπασματικά παρουσιάζει και εν συνεχεία παραδίδει στη χλεύη των φίλων της.
Τόσο λίγη.
Η Αφροδίτη Μάνου απάντησε απαξιωτικά στην δημοσιογράφο  («Δε μάς χέζεις ρε Έλενα Ακρίτα; - Αλήθεια, αφού μ' έχεις μπλοκάρει, πώς γίνεται και κρυφοκοιτάς αυτά που γράφω;») αναφέροντας μεταξύ άλλων:
Δυστυχώς εγώ δεν έχω κανένα εκδοτικό συγκρότημα ούτε κανένα κόμμα από πίσω μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σ' αυτή τη μάχη της πολύ πραγματικής εικονικής πραγματικότητας, αυτό όμως καθόλου δεν σημαίνει ότι θα το βουλώσω.Όσο έχω φωνή και πληκτρολόγιο θα λέω αυτά που σκέφτομαι όπως ακριβώς τα σκέφτομαι! 
ΔΕΙΤΕ τις επίμαχες αναρτήσεις με χρονολογική σειρά: