ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Δ. Κουτσούμπας: Δεν μπορείς να προκαλείς ανθρώπους ξεριζωμένους

Τι είπε για το φασιστομπάρμπεκιου στα Γιαννιτσά

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε σήμερα στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7 για τα θέματα της επικαιρότητας.
Ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας μίλησε για το προσφυγικό και για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί. Έκανε λόγο για απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά για το..
φασιστομπάρμεκιου στα Γιαννιτσά: «Ο Γιαννούλης του ΣΥΡΙΖΑ είπε το αυτονόητο. Δεν μπορείς να προκαλείς με αυτό τον αισχρο τροπο σε ανθρώπους ξεριζωμένους,  ταλαιπωρημένους, πεινασμένους και  να τρως τα σουβλάκια κάνοντας μπάρμπεκιου απέξω με χοιρινό και αλκοόλ».

Ερωτηθείς σχετικά με τα νέα μέτρα που θέλει να φέρει η κυβέρνηση αναφορικά με τις διαδηλώσεις, ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε την άποψη πως «οι διεκδικήσεις του λαού δεν μπαίνουν σε καλούπι», τονίζοντας την πεποίθησή του πως η κυβέρνηση δε θα καταφέρει να περάσει τα νέα αυτά μέτρα.
Σχετικά με τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis, ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «εκφυλίζεται η διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης».