ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Απύθμενη χυδαιότητα από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ.

Την οργή του εξέφρασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Ρωμανός (διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη).
Στην εν λόγω ανάρτησή του, ο Νίκος Ρωμανός παρέθεσε μαζί τους θανάτους από την πανδημία και τα.. αποτελέσματα δημοσκοπήσεων, κάνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει για «απύθμενη χυδαιότητα» και «ύβρι για την αγωνία των πολιτών και τους συγγενείς των θυμάτων».
Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάρει θέση σχετικά με το εάν θα προχωρήσει στην απομάκρυνση του κ. Ρωμανού ή εάν ο ίδιος υιοθετεί «αυτή την αθλιότητα».
Για «βραβείο χυδαιότητας» έκανε λόγο και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ζητώντας την αποπομπή του κ. Ρωμανού.
Σημειώνεται ότι στο θέμα έσπευσε να τοποθετηθεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος επιχείρησε να υπερασπιστεί τον κ. Ρωμανό, μιλώντας μεταξύ άλλων για «απαίδευτους καταληψίες» και για «γραμμή του υπογείου».


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, σε δημοσίευσή του στο Twitter, είχε την έμπνευση να συμπεριφερθεί χειρότερα ακόμα και από τα πιο αισχρά τρολ του Ίντερνετ: δίπλα στο γράφημα του Π.Ο.Υ, με τους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού από την πανδημία στην Ελλάδα, παρέθεσε δημοσκοπήσεις.
Η απύθμενη χυδαιότητα και η αλαζονεία του κ. Ρωμανού δεν συνιστούν τίποτε άλλο παρά μόνο ύβρι για την αγωνία των πολιτών και τους συγγενείς των θυμάτων.
Ο κ. Μητσοτάκης ή θα στείλει τον κ. Ρωμανό εκεί όπου του αρμόζει ή υιοθετεί αυτή την αθλιότητα.