ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Η ΕΡΤ έχει ήδη λάβει έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό

Η ΕΡΤ έσπευσε να πειθαρχήσει στη σύσταση Χαρδαλιά προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς να προσαρμοστούν στα νέα κριτήρια λειτουργίας με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό, μειώνοντας στο απολύτως απαραίτητο αριθμό τους παρουσιαστές εκπομπών και τους προσκεκλημένους που βρίσκονται στο στούντιο. 
Σε σχετική ανακοίνωσή της.. αναφέρει: 
"Η ΕΡΤ, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες ασφαλείας για τους εργαζομένους της, αλλά και τους επισκέπτες και προσκεκλημένους της έχει ήδη λάβει από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και έκτακτα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού.
Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές των ενημερωτικών εκπομπών της δημόσιας τηλεόρασης βρίσκονται μόνοι τους στο πλατό, ενώ οι συμπαρουσιαστές τους βγαίνουν υποχρεωτικά από διαφορετικό studio.
Επιπλέον, οι προσκεκλημένοι όταν κατ' εξαίρεση έχουν φυσική παρουσία, όπως βέβαια και οι λοιποί συντελεστές των εκπομπών (π.χ. ρεπόρτερ), εισέρχονται στο στούντιο φορώντας υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα.
Σημειώνεται τέλος, ότι η χρήση μάσκας εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και των λοιπών κτηρίων της ΕΡΤ. Παράλληλα, έχουν εγκατασταθεί μηχανήματα θερμομέτρησης στις κεντρικές εισόδους, ενώ σε τακτική βάση γίνονται τεστ στους εργαζόμενους."