ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Δωρεάν σεμινάρια κυβερνοασφάλειας σε ασφαλισμένους-γονείς του ΕΔΟΕΑΠ

Ειδικά σεμινάρια για την προστασία των ανήλικων τέκνων τους από τους κινδύνους που εγκυμονούν το Διαδίκτυο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προσφέρει ο ΕΔΟΕΑΠ στους γονείς-ασφαλισμένους του.
Σε συνεργασία με τον ειδικό σε θέματα κυβερνοασφάλειας, Μανόλη Σφακιανάκη, ο Οργανισμός δίνει τη.. δυνατότητα σε γονείς, με παιδιά 6-15 ετών, να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια της Ψηφιακής Ακαδημίας για Γονείς.
Τα σεμινάρια είναι 4ωρης συνολικής διάρκειας (2 δίωρα) και με θεματολογία τα ζητήματα τεχνικού χαρακτήρα (διαδικτυακές απάτες από εφαρμογές κινητών, τάμπλετ, υπολογιστών), την ιντερνετική επικοινωνία των ανηλίκων (social media, online gaming) ─ εστιάζοντας σε θέματα αποπλάνησης και μπούλινγκ, αλλά και της ευρύτερης ασφάλειας στο Διαδίκτυο με συμβουλές στους γονείς για την αντιμετώπιση των ιντερνετικών κινδύνων.
Οι τρεις πρώτοι κύκλοι των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθούν τα διήμερα 18-19 Νοεμβρίου, 25-26 Νοεμβρίου και 2-3 Δεκεμβρίου (7 μμ έως 9 μμ). Για τη συμμετοχή οι γονείς θα πρέπει να υποβάλουν τα στοιχεία τους στη διεύθυνση edoeap.gr/psifiaki-akadimia/. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Βάσει του ενδιαφέροντος, θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο 2021 νέοι κύκλοι σεμιναρίων και θα σταλεί νέο link στους υπόλοιπους ενδιαφερομένους.
Με την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου, ο συμμετέχων γονέας θα λάβει ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και πλήρες υλικό (αρχεία βίντεο) του σεμιναρίου.