ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Γ. Παπαχρήστος: Πράγματι, ο Τσιόδρας είναι δεξιός και ψηφίζει ΝΔ

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Δημήτρης Μανιάτης, αρθρογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» και ο Γιώργος Παπαχρήστος, σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» σχολίασαν στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα την κόντρα κυβέρνησης - αντιπολίτευσης στην εποχή της πανδημίας..Ο Γιώργος Παπαχρήστος σχολίασε σχετικά: «Υπήρξε ένας εφησυχασμός τον Ιούνιο, η κυβέρνηση δεν περίμενε ότι το 2ο κύμα της πανδημίας θα ήταν τόσο νωρίς. Ανέμεναν το δεύτερο κύμα της πανδημίας περί τον Δεκέμβρη. Αυτό ήρθε πιο νωρίς και ανέτρεψε τον όποιο σχεδιασμό υπήρχε, αν υπήρχε, στην κυβέρνηση.»
Σχολιάζοντας το χθεσινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ που κάνει λόγο για γελοιοποίηση του επιτελικού κράτους με φωτογραφία της κυρίας Κεραμέως ο Γ. Παπαχρήστος υπογράμμισε ότι η ίσως είναι η μοναδική εφημερίδα που δεν έχει στην πρώτη σελίδα το εμβόλιο της Pfizer (δείτε τι έγραψε η Αυγή ΕΔΩ).
Επίσης ο σύμβουλος έκδοσης εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» αναφέρθηκε  στην αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίχτηκε και στην επίθεση, όπως είπε, κατά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. «Η επίθεση στον κ. Τσιόδρα δεν είναι τυχαία δεν ήρθε ξαφνικά στο μυαλό κάποιων ότι δηλαδή να πούμε ότι ο κ. Τσιόδρας είναι δεξιός κι εξυπηρετει τα συμφέροντα της κυβέρνησης». 
»Πράγματι είναι δεξιός ο άνθρωπος, ωραία τι να κάνουμε τώρα. Ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. Αλλά εκεί είναι το ζήτημα ή αν είναι σωστός επιστήμονας;» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπαχρήστος.
 (δείτε το βίντεο από το 11:00' και μετά)