ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Μήνυμα ΣΚΑΪ στον... Χαρδαλιά για τα νέα μέτρα

«Kάνει υποδείξεις λες και γνωρίζει τις ανάγκες των τηλεοπτικών μέσων»

Την ενόχληση του ΣΚΑΪ προκάλεσε η αναφορά που έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των νέων περιοριστικών μέτρων.
Πρόκειται για την αναφορά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς,.. με την οποία ο ίδιος απηύθυνε σύσταση στα κανάλια να προσαρμοστούν στα συγκεκριμένα κριτήρια, καλώντας τα να μειώσουν στον «απολύτως απαραίτητο αριθμό» τους παρουσιαστές εκπομπών και τους προσκεκλημένους που βρίσκονται στο στούντιο.
Το skai.gr φρόντισε να στείλει μήνυμα στον Ν. Χαρδαλιά, κάνοντας λόγο για «τοποθέτηση που προκάλεσε την ενόχληση των εργαζόμενων στα ΜΜΕ τόσο στο τομέα της ενημέρωσης όσο και της ψυχαγωγίας».
Με συνεχείς αναφορές σε «εργαζόμενους σε ΜΜΕ», ο ΣΚΑΪ σε κείμενο υπό τον τίτλο «Η άστοχη στόχευση του κ. Χαρδαλιά», εκφράζει την ενόχλησή του για τις «συστάσεις» του υφυπουργού, υπογραμμίζοντας πως «οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ενημερωτικού και ψυχαγωγικού τομέα που προσέρχονται καθημερινά στη δουλειά τους, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, αλλά και με άγχος και φόβο, το κάνουν με αίσθημα ευθύνης για τις ανάγκες των πολιτών, που μένουν σπίτι».
Και προσθέτει ο ΣΚΑΪ: «Χαρακτηριστικό είναι, όπως αναφέρουν άνθρωποι των ΜΜΕ, πως ο κ. Χαρδαλιάς κάνει υποδείξεις και συστάσεις, λες και γνωρίζει τις ανάγκες των τηλεοπτικών μέσων σε ανθρώπινο δυναμικό για να παραχθεί η αυξημένη λόγω των συνθηκών απαιτούμενη ενημέρωση, αλλά και η εναλλακτική ψυχαγωγία, για τους πολίτες που καλούνται να μείνουν μέσα στο σπίτι.
Σίγουρα πάντως αυτό που τους ενόχλησε πιο πολύ -όπως λένε- είναι ότι ο κ. Χαρδαλιάς σε απευθείας σύνδεση από τα τηλεοπτικά μέσα, τα οποία εγκαλεί, στοχοποίησε εργαζόμενους και επιχειρηματίες των ΜΜΕ, στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού».