ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Θετική στον κορωνοϊό δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό ότι η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» δεν θα προβληθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού. Mάλιστα είχε εκδοθεί και ανακοίνωση από τη δημόσια τηλεόραση που ανέφερε ότι η ΕΡΤ προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ακολουθώντας απαρεγκλίτως.. τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του γιατρού εργασίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Βάσει των οδηγιών, όλα τα μέλη της εκπομπής, εκτός από τα υποχρεωτικά τεστ στα οποία υποβάλλονται, θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για όσο διάστημα χρειαστεί.
Η δημοσιογράφος που βρέθηκε θετική ήταν η Τίνα Μιχαηλίδου και το γεγονός το αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στα social media όπου ανέφερε ότι τις τελευταίες οκτώ ημέρες νοσεί από τον covid-19. Mεταξύ άλλων έγραψε:
«Καραντίνα Μέρα 8η
Ναι, είμαι και εγώ θετική στον COVID-19! Έχουν περάσει ήδη 8 μέρες στο σπίτι και ευτυχώς σήμερα είναι η πρώτη μέρα χωρίς συμπτώματα! Σήμερα λοιπόν, που ένιωσα πιο δυνατή αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας! Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να χάνεις την όσφρηση και τη γεύση σου, είναι πρωτόγνωρο να μην κάνεις τίποτα και να νιώθεις εξάντληση, είναι πρωτόγνωρο να είσαι μόνος σου και να πρέπει να φροντίσεις μόνος σου τον εαυτό σου! 
Από την άλλη, είναι συγκινητικό να νιώθεις την φροντίδα και την αγάπη των δικών σου ανθρώπων από απόσταση, είναι συγκινητικό να νιώθεις την στήριξη και το ενδιαφέρον των συνεργατών σου και των φίλων σου! Αυτή η περιπέτεια μου δίδαξε πολλά! Κυρίως όμως ότι οι άνθρωποι είναι μέσα μας και όχι γύρω μας και η μοναξιά είναι μόνο στο μυαλό μας! Να προσέχετε όλοι εκεί έξω! Να φοράτε τις μάσκες σας και να κρατάτε αποστάσεις! Περισσότερα θα πούμε στην εκπομπή».