ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Ποιοι κουνάνε το δάχτυλο για τα sms


Αντιγράφω από την ηλεκτρονική έκδοση του "Εθνους":
"Σύμφωνα με τις Αρχές, η πλειοψηφία των οδηγών κυκλοφορούν απόλυτα νόμιμα βάσει των εγγράφων που έχουν στα χέρια τους κι αυτό επιβεβαιώνει την άποψη πολλών ότι θα έπρεπε εξ αρχής να αυξηθεί το ποσοστό της τηλεργασίας προκειμένου να αποφεύγονται τέτοιου είδους περιστατικά. Οπως επιβεβαιώνει.. η Τροχαία, την Τρίτη (10/11) το πρωί παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση σε βασικούς δρόμους κι αυτό οφείλεται σε έναν ακόμη λόγο. Αστυνομικοί σε βασικούς άξονες (π.χ. Κηφισίας, Βασ. Κωνσταντίνου, Αμαλίας) έμπαιναν στη μέση του δρόμου, διέκοπταν τη ροή των αυτοκινήτων για ελέγχους και στις τρεις λωρίδες με αποτέλεσμα να προκαλείται μποτιλιάρισμα"
Δηλαδή: Οι πολίτες είναι κατά πλειοψηφία νόμιμοι και το μποτιλιάρισμα το προκαλεί η ίδια η αστυνομία. Το μεσημέρι όμως βγαίνουν κάποιοι καλοί συνάδελφοι και κουνάνε δάχτυλα στον κόσμο που τολμάει να παει στη δουλειά του ή βγαίνει νομιμα με σμς και μιλάνε για μποτιλιάρισμα από τους κακούς Ελληνες που βγαίνουν μαζικά παρά το λοκ ντάουν.
Πείτε μου παρακαλώ αν υπάρχει καποιος πολύ, μα πολύ, μα εξαιρετικά ανόητος εδώ.
από το fb του Νίκου Μάστορα