ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

O δημοσιογράφος και εκδότης εφημερίδας που έγινε πρωθυπουργός


Δεν ξέρω πως μπορεί να το ερμηνεύσει κανείς, αλλά οφείλω να σημειώσω ότι ο τραγικός πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν, που χρεώνεται τη μεγάλη στρατιωτική και εθνική ήττα από τους Αζέρους, διετέλεσε δημοσιογράφος και εκδότης εφημερίδας.
Το πρώτο του φύλλο με τίτλο «Oragir» (βλέπε «Ημερολόγιο») το ξεκίνησε το 1998 και ένα χρόνο αργότερα.. κυκλοφόρησε τους «Καιρούς της Αρμενίας», γνωστούς και «Haykakan Zhamanak» που διηύθυνε ως το 2012, οπότε και αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στην πολιτική. Είχε προλάβει να εισπράξει ένα σωρό μηνύσεις και καταδίκες για την επιθετική του δημοσιογραφία, γεγονός που εν τέλει τον βοήθησε να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και να εκλεγεί βουλευτής.
Και τώρα τον κυνηγάει ένας σωρό κόσμος γιατί η μαμά Αρμενία κατατροπώθηκε από τους προαιώνιους εχθρούς και ο Πασινιάν απαντάει (μέσω Facebook…) ότι δεν ήταν νίκη αλλά ούτε και ήττα. Κάτι σαν αυτό το καταπληκτικό που είχαν εφεύρει οι Έλληνες αθλητικογράφοι:
Μια ήττα που ήταν σαν νίκη!
- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost.gr