ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

H Ράνια Τζίμα έκανε απλώς τη δουλειά της...

Λίγο στρίμωξε στο χθεσινό δελτίο του Mega τον Άδωνι Γεωργιάδη η Ράνια Τζίμα, λίγο και με αυταπόδεικτα πράγματα, κι έγινε χαμός. Ενθουσιασμός στα social media. Διότι, προφανώς, ο κόσμος έχει πήξει με την τηλεοπτική δημοσιογραφία.
Αυτά έγραψε ο Δ. Kανελλόπουλος στην ΕφΣυν παραθέτοντας πολλά σχόλια από τα σόσιαλ μίντια. Ενδεικτικά.. δύο σχόλια από δημοσιογράφους.
«Τόλμησε ή επέλεξε μια δημοσιογράφος να κάνει τη δουλειά της υποβάλλοντας κανονικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις στον Άδωνη και εντυπωσιάστηκε η χώρα σαν να έβλεπε πολική αρκούδα σε έρημο» έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης. Ναι, εντυπωσιάστηκε η χώρα γιατί δεν το βλέπει σχεδόν ποτέ στην τηλεόραση από τότε που ανέβηκε στην κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το πιο σωστό όμως το γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης και προσυπογράφω: «Να πω κι ένα προσωπικό παράπονο: έκανε τη δουλειά της η Τζίμα απέναντι στον Άδωνι και αρχίσανε οι αλαλαγμοί "επιτέλους δημοσιογραφία"! Συγγνώμη, αλλά σε εφημερίδες και ίντερνετ, υπάρχει πολύς κόσμος που κάνει τη δουλειά του εδώ και πολλά έτη, αλλά μας νοιάζει μόνο η TV».