ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Σε καραντίνα ο Νίκος Δένδιας


Σε προληπτική καραντίνα τέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου μπήκε σε καραντίνα μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες στα nea.gr, πρόκειται για τον έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό. Μάλιστα, ο ίδιος.. φέρεται να είδε μια σειρά υπηρεσιακών παραγόντων.
Σημειώνεται πως από την έναρξη της πανδημίας έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα αρκετοί υπουργοί, χωρίς βέβαια να νοσήσουν από τον κορονοϊό, ενώ θετική είχε διαγνωστεί το προηγούμενο διάστημα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον για την υγεία μου και τα μηνύματα, αλλά το αποτέλεσμα του rapid test στο οποίο υποβλήθηκα ήταν αρνητικό και σύμφωνα με αυτό δεν έχω προσβληθεί από τον Covid-19. Θα παραμείνω σε «καραντίνα» για προληπτικούς λόγους” έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών στο Twitter.