ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Aγριος καβγάς Αδωνη με την Ράνια Τζίμα - Κατηγόρησε το Mega για λάσπη!

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν διανύει τις καλύτερες πολιτικά μέρες του και αυτό φάνηκε από την εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Πέμπτης.
Ο υπουργός Ανάπτυξης σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετά τη χθεσινή του ομολογία ότι το άνοιγμα του τουρισμού εκτόξευσε τα κρούσματα..

κορωνοϊού στη χώρα μας, επιτέθηκε στο Mega και τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα.
Συγκεκριμένα, έπειτα από ερώτηση αν ξέφυγε η κατάσταση στην Κυβέρνηση και αν έκανε λάθος υπολογισμούς, ο Γεωργιάδης απάντησε: «Πρώτα από όλα να κάνω μια μικρή παρένθεση για τα χθεσινά. Τη δική μου δήλωση, την σπέκουλα των πολιτικών μου αντιπάλων, θλιβερή αλλά και τις ευθύνες δημοσιογράφων όπως και του δελτίου σας και υμών προσωπικώς, εννοώ της κυρίας Τζίμα και των υπευθύνων του δελτίου του Μega που ήταν θλιβερή όλη η αντιμετώπιση του περιστατικού. Κυρίως ότι ο κάθε δημοσιογράφος που ξέρει να κάνει τη δουλειά του γνωρίζει ότι εγώ δεν είπα ποτέ τίποτα για τον τουρισμό. Όλο αυτό προέκυψε από ένα λάθος τίτλο».
Η τοποθέτηση Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που απάντησε πως «προσβάλλετε και εμένα και το δελτίο και τους συνεργάτες μου και αυτό δεν μπορώ να το προσπεράσω. Μπορούμε να το λύσουμε με έναν απλό τρόπο, να δούμε τι είπατε» απάντησε η Ράνια Τζίμα και αμέσως μετά προβλήθηκε το απόσπασμα με την επίμαχη ομολογία του υπουργού.» 
Απτόητος ο Ά. Γεωργιάδης επέμεινε και σημείωσε: «Δέχτηκα επίθεση από εσάς κατά έναν απαράδεκτο τρόπο. Όχι άλλο λάσπη,. Δεν την δέχομαι» ανέφερε, με τη δημοσιογράφο να απαντά ότι οι τηλεθεατές έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.
«Για μια τόσο αυτονόητη αλήθεια να δεχτώ τέτοια επίθεση από εσάς δεν το περίμενα. Οι Έλληνες δεν χρειάζονται ούτε καβγάδες ούτε κουτσομπολιά», είπε ο υπουργός υποστηρίζοντας κάτι τελείως αναληθές, αντιμετωπίζοντας και τη δημοσιογράφο αλλά και τους τηλεθεατές ως ηλίθιους που δεν καταλαβαίνουν.
«Από πότε η δημοσιογραφία και η καταγραφή των γεγονότων είναι επίθεση κύριε Γεωργιάδη» απάντησε η Τζίμα αλλά μάλλον απάντηση δεν πρόκειται να πάρει ποτέ.