ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Μητροπολίτης Μόρφου: Μας προετοίμαζαν για τον κορωνοϊό μέσω του Αστερίξ!

Κρατώντας ένα τεύχος «Αστερίξ» στο χέρι, που όπως είπε του άρεσε όταν ήταν μικρός, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη ιστορία, η οποία δημοσιεύθηκε το 2017 και, όπως υποστηρίζει, αποδεικνύει ότι κάποιοι «προετοίμαζαν τις μάζες για όλα αυτά που ζούμε σήμερα με τον κορωνοϊό».  Επιπλέον σημείωσε πως η ιστορία στο κόμικ «είναι απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι»... Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αναφέρει: «Για να δείτε αυτοί οι άνθρωποι πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για όλα αυτά που ζούμε τώρα, από το 2017. Γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης της καημένης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ' όλους και τώρα πάλι επέστρεψε. Αφού τον γράφει με μια μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα και δίπλα ο Οβελίξ, λέει: "Και ιδού το φαβορί μας που έρχεται κατευθείαν από τη Ρώμη, ο πρωταθλητής με τις νίκες, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος ηνίοχος, ο μεγάλος Κορωνοϊούς και ο πιστός του ο Βακύλους". Τα ακούτε; Το '17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορωνοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορωνοϊός... "Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς". Το λέω έτσι για να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι». 


Eτσι ο Μητροπολίτης της Κύπρου Μόρφου Νεόφυτος, γνωστός για τα ομοφοβικά, τρανσφοβικά και ρατσιστικά ξεσπάσματα δίνει ξανά πάτημα στους συνωμοσιολόγους που έχουν πάρει κόσμο στο λαιμό τους με τις ανοησίες που λένε για την πανδημία και την ανεύθυνη και επικίνδυνη συμπεριφορά τους.Είναι ο ίδιος που υποστηρίζει (βίντεο εδώ):
«Εάν μάθουμε τα παιδιά μας από τώρα, με τις μάσκες, θα γίνει μια κοινωνία μετά από 20 χρόνια, δαιμόνων! Όχι ανθρώπων! Δαιμόνων! (…) Η γνώμη μου είναι εύρετε τρόπο τα παιδιά σας να μην βάλουν ποτέ τους μάσκα! Αυτή είναι η γνώμη μου. Υπεύθυνα σας το λέω! Είναι προτιμότερο να μείνουνε, λίγα χρόνια, λίγους μήνες χωρίς τα γράμματα».