ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Η Εθνική Τράπεζα «κατεβάζει ρολά» σε 41 ακόμα καταστήματα

Δείτε σε ποιες περιοχές

Σε κλείσιμο 41 ακόμα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα προβαίνει άμεσα η Εθνική Τράπεζα Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε ξαφνικά την περασμένη Παρασκευή 6/11 στους διευθυντές των καταστημάτων αυτών, μια εξέλιξη που σχετίζεται άμεσα με την προώθηση του επικείμενου προγράμματος εθελούσιας αποχώρησης περίπου 1000 υπαλλήλων.
Σύμφωνα τον σχεδιασμό της ΕΤΕ,..

ρολά κατεβάζουν καταστήματα στις περιοχές Καλύβια, Μαραθώνας Πικέρμι κ.α. αλλά και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, όπως Μητρόπολη και Σόλωνος. Επιπλέον, κλείνουν καταστήματα και σε πόλεις της επαρχίας, όπως σε Κόνιτσα, Βόνιτσα, Αμύνταιο, Παλαμά Καρδίτσας κ.α.
Σύμφωνα με την Πρόταση Προοπτικής, παράταξη που εκπροσωπείται και στο ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΤΕ (ΣΥΕΤΕ), «σκοπός τους ο εκβιασμός των εργαζόμενων να φύγουν με την εθελούσια που αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα».
Και προσθέτει: «Είναι απλά εξοργιστικό. Σε συνθήκες απίστευτης ανεργίας, ανασφάλειας, νέων εργασιακών νόμων που διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις, η Εθνική κάνει κι εκείνη ό,τι ακριβώς οι άλλες τράπεζες: θέλει να μειώσει το προσωπικό με κάθε τρόπο και εκβιασμό. Να μην τους περάσει! Οργάνωση και αντίσταση στους χώρους της δουλειάς! Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να φέρουμε ένα Σύλλογο που θα μας εκπροσωπεί και θα μας προστατεύει, όχι να μας αφήνει βορά στα νύχια της Διοίκησης!» - πηγή: topontiki