ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Κλειστά δημοτικά, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου

Τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Οι ανακοινώσεις έγιναν από το υπουργείο Υγείας, παρουσία του υπουργού Βασίλη Κικίλια και του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου.
Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων και.. των βρεφονηπιακών σταθμών από τη Δευτέρα, προκειμένου, όπως δήλωσε, να περιοριστεί η κινητικότητα των συνοδών (γονέων, παππούδων, γιαγιάδων).
Η υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες λειτουργίας των δημοτικών και των νηπιαγωγείων. Το μάθημα θα διεξάγεται σε δύο άξονες: 1) Με την εκπαιδευτική τηλεόραση, η οποία θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα στις 9 το πρωί και 2) με τηλεκπαίδευση, η οποία θα ξεκινήσει από την Τετάρτη. Τα παιδιά του Δημοτικού θα παρακολουθούν το μάθημα από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 και τα παιδιά του νηπιαγωγεία από τις 2 το μεσημέρι, έως τις 4.