ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Και η Άγκαθα Κρίστι στο ERTFLIX

Στην πλατφόρμα ανεβαίνουν 21 ξένες σειρές

To Σαββατοκύριακο πλησιάζει, η θερμοκρασία έχει πέσει, τα περιοριστικά μέτρα παραμένουν, αλλά το ERTFLIX φιλοδοξεί να γίνει η πιο ευχάριστη έκπληξη αυτής της περίεργης και δύσκολης εποχής.
Από σήμερα και για τους επόμενους τρεις μήνες στην ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης φιλοξενούνται 16 πλήρεις ξένες σειρές και τις αμέσως.. επόμενες ημέρες θα ανέβουν άλλες πέντε, με δυνατότητα για τους τηλεθεατές να δουν όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια, όποτε εκείνοι το επιθυμούν.
Μεταξύ αυτών, μάλιστα, είναι δύο εξαιρετικές παραγωγές του BBC βασισμένες σε βιβλία της Άγκαθα Κρίστι: ο «Μάρτυρας κατηγορίας» (Τhe witness for the prosecution) και το «Μετά δεν έμεινε κανένας» (And then there were none). Παράλληλα, στην πλατφόρμα ανέβηκαν όλα τα επεισόδια των δημοφιλών και βραβευμένων σειρών «Η μοδίστρα» (El tiempo entre costuras) και «Poldark», αλλά και νέα επεισόδια του αγαπημένου σε όλους δαιμόνιου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.